Meiden A1 HV Holten kampioen

0

HOLTEN – Met nog 1 wedstrijd te gaan zijn de meiden van het A1 team HV Holten voor het eerst kampioen van de 4e klasse A.

Afgelopen zaterdag wonnen ze met overmacht van Wijhe A3 met 18-5. In een goed gevulde sporthal begonnen de dames matig aan de een na laatste wedstrijd. Na 10 minuten spelen stond er nog steeds 1-1 op het scorebord. Door blessures van Anouk Hoogland en Merel Lodder, moest er een beroep gedaan worden op B1 speelster Karlijn Bekkernens en dit ging niet zonder slag of stoot.  

De verdediging van Wijhe stond erg sterk maar de meiden wisten toch de gaten te vinden en kwamen steeds beter in hun spel. Met rust namen de meiden een voorsprong van 7-3. Ook de tweede helft kwamen ze niet in de problemen er werd lustig op los gescoord en met een mooie uitslag van 18-5 wisten de dames de wedstrijd winnend af te sluiten. Door het verlies van hun naaste concurrenten CVO zijn de meiden verzekerd van het kampioenschap.  

Volgende week spelen de meiden hun laatste wedstrijd tegen Zwolle, ze zullen er natuurlijk alles op zetten om ook deze wedstrijd winnend af te sluiten.  Hopelijk kunnen we dan een beroep doen op een blessurevrij A1. Daarna kan er natuurlijk gefeest worden.  We hopen dat er vele supporters naar Zwolle zullen afreizen om de meiden te komen aanmoedigen tijdens deze laatste competitie wedstrijd. A1 speelt om 11.00 uur tegen Zwolle A1 aan de Hyacinthstraat 66 in Zwolle.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.