Meedenken over de toekomst van Gemeente

0

HOLTEN – Denkt u dat onze gemeente de komende 20 jaar verandert? Wilt u over deze veranderingen discussiëren? Wij nodigen u van harte uit aan deze discussie op dinsdagavond 5 oktober 2010 mee te doen.

Hoe ziet de avond eruit?
Op dinsdag 5 oktober 2010 is er in de raadzaal van het gemeentehuis een discussie over de toekomstvisie. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 22.30 uur. Na een centrale toelichting wordt er in groepen ingezoomd op een bepaald thema. De keuze voor een thema kunt u op de avond zelf maken.

Op deze avond gaat u aan de hand van stellingen met elkaar en onder leiding van een gespreksleider discussiëren. Alle ideeën die hierbij naar voren komen, worden genoteerd en zullen bijdragen aan de uiteindelijke raadsbesluiten. Er wordt gekeken hoe onze gemeente er over 20 jaar uit zal zien.

Wie kan meediscussiëren?
Iedere inwoner kan meedoen. Graag willen wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Geeft u zich daarom uiterlijk vrijdag 1 oktober 2010 op via http://www.rijssen-holten.nl/actueel/uwmeningtelt of met de opgavestrook die u in het Rijssens Nieuwsblad van deze week vindt.

Graag ontmoeten wij u op 5 oktober!

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze avond, belt u dan met Communicatie, t (0548) 854467. U kunt uw vraag ook mailen: [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.