Mark Rutte nodigt Haarschool Holten uit

0

HOLTEN – Groep 5 van obs de Haarschool uit Holten is uitgenodigd door premier Mark Rutte om op 11 april een kijkje te komen nemen in Den Haag.

Een bijzondere gelegenheid, want dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag. Om geld in te zamelen voor deze trip hebben de kinderen samen met de juf en enkele ouders allerlei acties bedacht waarbij ze zelf de handen uit de mouwen steken.

Zo doen alle kinderen bij ouders en familie een “klus voor de bus”. Klusjes die ze normaal natuurlijk ook al deden, gaan nu tegen betaling. Zoals afwassen, tafel dekken en de stoep vegen. Het statiegeld van alle lege flessen in huis gaat nu in de pot voor het reisje. Op woensdag 28 maart was er een sponsorloop waarbij de kinderen zich letterlijk in het zweet renden.

Het was een hele gezellige ochtend met een heerlijk lentezonnetje. Diverse ouders hielpen met de organisatie en het stempelen. Vele ouders, opa’s en oma’s waren op de been om de kinderen aan te moedigen. Het drinken  en iets lekkers werd gesponsord door de C1000 te Holten.

Met al deze inspanning hebben de kinderen ruim voldoende binnengehaald om het reisje door te laten gaan. Wordt vervolgd!
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.