Logopedie Holten 10 jaar

0

In mei 2008 startte Jera van Essen, in samenwerking met de toenmalige logopedist in Holten, haar logopediepraktijk in Holten. De praktijk was gehuisvest bij fysiotherapie Tutert aan de Gaardenstraat en is in 2011 meeverhuisd naar de Schoolstraat 27 (voormalige bibliotheek). Nu 10 jaar later werkt Jera nog steeds met heel veel plezier in de praktijk in Holten.

Logopedie Holten is een allround praktijk, wat betekent dat het voor jong en oud en alle logopedische hulpvragen is. In de praktijk worden bijvoorbeeld baby’s gezien met eet- en drinkproblemen, kinderen met afwijkende mondgewoonten (speen, verkeerde slik), kinderen die niet (altijd) goed te verstaan zijn, kinderen die helemaal niet praten, kinderen met taalproblemen (achterstand of een TOS taalontwikkelingsstoornis), kinderen en volwassenen met stemproblemen, mensen met onvloeiendheden, volwassen met taalproblemen na een hersenbloeding, onduidelijk spreken, ziekte van Parkinson. De hulpvraag is erg divers. Dat is wat het werken in een allround praktijk zo leuk en uitdagend houdt.

Sinds drie jaar wordt er met een klanttevredenheidsonderzoek gewerkt en Logopedie Holten scoort al die jaren een dikke 9. Een aantal reviews:  – Heel open, altijd vrolijk. Je voelt je altijd welkom – Samengevat in kernwoorden: laagdrempelig, vriendelijk, serieus, deskundig, duidelijk – De logopedist was zeer kundig, was duidelijk, was vriendelijk. We zijn zeer tevreden. – Ze is super toegankelijk voor kinderen, ze voelen zich direct op hun gemak – We werden serieus genomen en professioneel geholpen – Deskundig, betrokken en altijd behulpzaam – Een fantastische logopediste die ons kind goed aanvoelde. De humor en de duidelijkheid hebben ons kind positief laten groeien – Ze kan super goed met kinderen opschieten en verzint steeds weer leuke nieuwe oefeningen om je kind enthousiast te houden. We zijn mega tevreden over hoe we geholpen zijn

Om behandelingen te laten slagen is natuurlijk een goede samenwerking nodig, met de cliënt en zijn/ haar omgeving.  Logopedie Holten heeft een dependance in Nieuw Heeten, is onderdeel van kinderpraktijk Holten en is aangesloten bij samenwerkingsverband Logis Midden IJssel.

Afgelopen maand is het jubileum uitgebreid gevierd. Bedankt voor de prettige samenwerkingen en op naar het volgende jubileum!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer