Lintjesregen 2010

0

HOLTEN – Wie kan een Koninklijke Onderscheiding aanvragen?
Iedereen kan een onderscheiding aanvragen voor een inwoner of inwoonster van de gemeente Rijssen-Holten.

Als u dit van plan bent, dan is het verstandig om eerst contact op te nemen met het bestuurssecretariaat van de gemeente. De medewerkers kunnen in grote lijnen aangeven of de verdiensten inderdaad van dien aard zijn dat u een voorstel in kunt dienen. Ook leggen zij u precies uit hoe u te werk gaat.

De behandeling van een voorstel kost veel tijd. Daarom is het belangrijk dat u uw aanvraag op tijd indient. Uw verzoek voor uitreiking tijdens de Lintjesregen op donderdag 29 april 2010 dient u uiterlijk woensdag 15 juli 2009 bij de burgemeester in. Aanvragen die na deze datum binnenkomen, kunnen wij niet meer in behandeling nemen.

Als u een Koninklijke Onderscheiding wilt aanvragen voor een andere gelegenheid, dan is het raadzaam uw aanvraag minimaal zes maanden voor de beoogde uitreikingsdatum bij de burgemeester in te dienen.

Voor het indienen van uw voorstel of vragen daarover kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat van de gemeente Rijssen-Holten: Jenny Holtrop, t (0548) 854 462 of Aafke Smit, t (0548) 854 468.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.