Lentekriebels? Wij geven u gratis interieur- & tuintips

0

HOLTEN – Het voorjaar komt er weer aan. Bent u ook toe aan vernieuwing in en om uw huis? Een fris kleurtje op de muren, een andere indeling van uw meubels, de bolletjes weer in de grond, uw tuin gereed maken voor het komende seizoen of dit jaar toch uw droomterras voor de zomer aanleggen? Maar heeft u nog twijfels over hoe u het moet aanpakken en/of vindt u het fijn om uw keuzes te bespreken? Kom op dinsdag 3 maart naar het gratis inloopspreekuur van stylingsduo Anja Potkamp en Annemarie Bessembinder. Van 10.00 tot 12.00 uur zitten zij voor u klaar in het Holtens Ondernemershus voor gratis interieur- & tuintips.

Anja Potkamp van Tuinontwerpbureau Anja Potkamp en Annemarie Bessembinder van lisdesign kunnen u tijdens dit maandelijkse spreekuur tips geven op het gebied van tuin en interieur. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de indeling c.q. inrichting van uw tuin of huis? Wilt u tips op het gebied van materiaal- en kleurgebruik in huis? Wilt u weten wanneer de planten gesnoeid moeten worden, wanneer de beste tijd is om u tuin te bemesten? Of heeft u andere vragen op het gebied van interieur en tuin? Kom geheel vrijblijvend naar het gratis inloopspreekuur.

Kortom voor praktische en bruikbare tips voor uw huis en tuin bent u van harte welkom op dinsdag 3 maart, van 10.00 tot 12.00 uur in het Holtens Ondernemershus, Oranjestraat 10 in Holten. Het inloopspreekuur is op iedere eerste dinsdag van de maand – met uitzondering van de schoolvakanties.

 

Meer informatie over beide bedrijven:

Tuinontwerpbureau Anja Potkamp | http://www.bijzonderetuinen.nl | 06 20 97 74 67

lisdesign | http://www.lisdesign.nl | 06 13 29 57 50

Anja en Annemarie zijn beide sinds oktober vorig jaar werkzaam vanuit het Holtens Ondernemershus. Wilt u meer weten over het Holtens Ondernemershus of bent u benieuwd welke ondernemers nog meer gevestigd zijn in het Holtens Ondernemershus? Bekijk de ondernemersfilm op http://www.holtensondernemershus.nl

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.