Een compliment voor Heleen Elbert

HOLTEN – Op zondag 1 maart is het Complimentendag. Een dag om een ander eens in het zonnetje te zetten. Heleen Elbert verdient een compliment voor haar inzet voor blinden en slechtzienden. Onvermoeibaar organiseert zij de jaarlijkse collecte van Bartiméus Sonneheerdt in Holten. Met een blinde dochter kan zij precies vertellen waarom hulp zo hard nodig is.

 “Een paar jaar geleden besloot ik dat ik wat nuttigs wilde doen voor de samenleving. Ik wilde graag collecteren, omdat ik vind dat je je dan heel direct inzet, je moet er echt iets voor doen. Ik koos voor de collecte van Bartiméus Sonneheerdt, omdat mijn 15-jarige dochter vanaf haar geboorte blind is. Ik maak dus van dichtbij mee welke impact een visuele beperking op je dagelijks leven heeft.”

 Hartelijke mensen

“Ik werk nu samen met zo’n acht collectanten, allemaal inwoners van Holten. Geweldig zoals zij zich inzetten voor het maatschappelijk belang. Daar wil ik hun op mijn beurt een compliment voor geven! Tijdens het collecteren maak je leuke dingen mee. Zo mogen kinderen vaak wat geld in de bus stoppen van hun ouders. En je ontmoet veel hartelijke mensen!”

 Extra vrijwilligers zijn welkom
Dit jaar is de landelijke collecte van Bartiméus Sonneheerdt van 19 t/m 31 oktober. Heleen Elbert is blij met haar team van trouwe collectanten, maar om in alle straten van te kunnen collecteren, zijn meer vrijwilligers nodig. Wilt u ook collecteren voor blinden en slechtzienden in Holten? Of wilt u meehelpen met het organiseren van de collecte? Neem dan contact op met Leonie Tadema, [email protected] of  06 18 46 71 07

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer