Landmacht klaart klussen bij B.E. St. Joris Overijssel

0

HOLTEN – vanaf maandag 11 mei waren een twaalftal militairen van het 11e pantser genie bataljon uit Wezep druk aan het werk bij de blokhut van de B.E. St. Joris Overijssel. Dit alles in het kader van de open dagen van de Koninklijke Landmacht. Het buitenterrein van de blokhut werd grondig onder handen genomen. De grootste klus hierbij was de aanleg van de regenwaterafvoer en de bestrating rondom de blokhut.

Woensdag moesten de militairen vroegtijdig vertrekken vanwege verhuur van de blokhut, maar het resultaat mocht er zijn. Het grootste deel van de regenwaterafvoer is gereed, het tegelpad rondom de blokhut is weer toegankelijk voor rolstoelers en rollators, de antennemast is afgetimmerd en de kapotte tegels bij de kampvuurkuil zijn vervangen en in cement gezet.

De B.E. St. Joris Overijssel (BE) is een scoutingvereniging voor lichamelijk gehandicaten uit het oosten van het land, met 4 leeftijdsgroepen. Maandelijks heeft elke groep een weekend met overnachting in de aangepaste blokhut in Holten. Met een gerenoveerd buitenterrein kunnen de vrijwilligers van de BE de leden een nog beter programma bieden.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer