Landelijke deelname aan de Jong & Laan-bedrijvenloop

Holten –  Maar liefst 70 teams uit heel Nederland hebben zich aangemeld voor de Jong & Laan-bedrijvenloop die op 31 oktober a.s. in Holten wordt gehouden.

Dit is opnieuw een record voor dit onderdeel van de Diepe Hel Holterbergloop, dat voor de vijfde achtereenvolgende keer wordt gesponsord door de Jong & Laan accountants belastingadviseurs. De bedrijvenloop heeft inmiddels een goede naam opgebouwd door het professionele, maar tegelijkertijd gemoedelijke karakter. 

De landelijke belangstelling is een aangename verrassing voor de organisatie. Voor het eerst doen er ook teams uit provincies mee buiten Overijssel en Gelderland. Naast een team uit Bunschoten-Spakenburg komen er maar liefst zes teams uit Tilburg naar de Holterberg om de krachten te meten met de tegenstanders. De Tilburger teams zijn geformeerd door oud-Raaltenaar Wim Ogink die via een cyclus van trainingen de teams heeft klaargestoomd voor de bedrijvenloop. 

Start en finish van de Diepe Hel Holterbergloop zijn dit jaar op de Kalfstermansweide in het centrum van Holten. Hier starten zowel de individuele lopers als de bedrijventeams. Naast de loop is er op 31 oktober a.s. van alles te doen in Holten. Inschrijven voor de verschillende afstanden kan via http://www.diepehelholterbergloop.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer