KWF kankerbestrijding start collecteweek op 6 september

0

HOLTEN – Op maandag 6 september gaat de grootste collecte van Nederland weer van start. Met maar liefst 120.000 vrijwilligers heeft KWF Kankerbestrijding het grootste aantal vrijwilligers op de been wat resulteert in de hoogste collecte opbrengst.

Al meer dan zestig jaar is collecteren voor KWF kankerbestrijding heel succesvol. De collectant van KWF Kankerbestrijding komt in de week van maandag 6 t/ m 11 september weer bij u aan de deur. Elke collectant kan zich legitimeren. KWF Kankerbestrijding is te herkennen aan het rood- wit-blauwe logo met de krab en aan het Keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Wie de collectant mist, kan een gift overmaken op giro 26000.

Ook via http://www.kwfkankerbestrijding.nl kunt u zich laten voorlichten over het werk van zowel de overkoepelende organisatie als wel de afdelingen. Voor Holten is voorzitter Gerrit Welink (tel.0630799307 of 317318217) contactpersoon namens de KWF kankerbestrijding. Hij is graag bereid daar waar mogelijk u in te lichten over de KWF activiteiten en de mogelijkheid om als collectant uw steentje bij te dragen. De collectebussen kunnen door de collectanten op dinsdag 31 augustus tussen 11 uur en 14 uur worden afgehaald in de “ Boschkamp “ aan de Tuinstraat.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.