Koninklijke onderscheiding brandweerlieden

0

HOLTEN – Koninklijkeonderscheiding voor J. Hofman en G. van de Pieterman bij hun afscheid van Brandweer Holten. Brandweer Holten heeft afscheid genomen van 2 medewerkers, Johan Hofman en Gertie van de Pieterman.

Johan Hofman werd in 1982 lid van de Vrijwillige Brandweer Holten; hij is chauffeur-pompbediende en doet dat met veel enthousiasme, maar bovendien met veel kennis van zaken en ervaring, iets dat hij ook goed kan overdragen op zijn collega’s.

Gertie van de Pieterman begon als vrijwilliger bij de Brandweer Deventer in 1980. Na 6 jaar trouwe dienst verhuisde hij naar Holten en werd ook daar lid van de Vrijwillige Brandweer. Ook hij was chauffeur-pompbediende. Vanuit zijn reguliere functie bij defensie was Gertie van de Pieterman ook daar lid van de brandweer: hij diende hier 25 jaar de bedrijfsbrandweer. Met het vertrek van deze heren raakt Brandweer Holten maar liefst 66 jaar brandweerervaring kwijt, hun leidinggevenden en collega’s zien deze brandweerlieden in hart en nieren dan ook met spijt vertrekken.

Beide heren Johan Hofman en Gertie van de Pieterman, zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Loco-burgemeester Roland Cornelissen heeft hen de bijbehorende versierselen uitgereikt tijdens een bijeenkomst op vrijdag 26 september in de brandweerkazerne in Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.