Kom in actie voor de rivierdolfijn!

0

HOLTEN – Op 28 september gaat rond het natuurmuseum Natuurdiorama op de Holterberg een spetterende tocht van start. Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom!

Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet. De tocht wordt georganiseerd door het WNF en het natuurmuseum en staat in het thema van de rivierdolfijn. Op de Holterberg is een leuke route  uitgezet met allerlei uitdagingen. Daarbij duik je in het leven van de rivierdolfijn.

Doe mee en meld je tussen 13.00 en 14.30 bij de informatiebalie van het natuurmuseum aan de Holterbergweg 12, 7451 JL, Holten.

Voor rangers van het Wereldnatuur fonds zijn de kosten 4 euro. Voor alle andere kinderen kost deelname 5 euro. Bij de prijs zit een bezoek aan het natuurdiorama inbegrepen. En na afloop krijg je nog wat lekkers plus een klein cadeautje. Ouders die een bezoek willen brengen aan het natuurmuseum betalen de regulier entreekosten van 5 euro.

De tocht duurt ongeveer 1,5 uur en zodra er genoeg enthousiastelingen zijn om 2 teams te maken gaan we van start onder begeleiding van een WNF vrijwilliger. Ouders worden van harte welkom om mee te lopen en eventueel een handje te helpen.

De kinderen mogen na afloop een petitie ondertekenen. Dit is een brief waarin staat hoe belangrijk het is om de rivier dolfijn te redden. Deze brief wordt aan het eind van de middag rond 16:15 aangeboden aan een medewerker van het WNF.

Je kan op 28 september gewoon langs komen om je aan te melden bij het natuurdiorama. Maar we zouden het ook erg handig vinden als je je van te voren aanmeldt via onze website: [email protected]. Graag willen we dan je naam weten, met hoeveel je komt en of je ouders mee willen lopen als extra begeleider.

Hopelijk zien we je bij deze spetterende dag!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.