Koersbal: op een gezellige manier in beweging blijven

0

HOLTEN – ViaVie Welzijn biedt al jaren koersbal aan binnen het programma-aanbod. Koersbal is een fantastisch spel dat in het gehele land met veel plezier wordt gespeeld en waarbij de gezelligheid zeker niet onbelangrijk is.

Met een speciale al moet worden getracht zo dicht mogelijk bij een klein wit balletje te gooien, wat niet zo gemakkelijk is als het lijkt. De zwaartekracht van de bal ligt namelijk niet in het midden. Maar schrik niet, men hoeft geen atleet te zijn om deze sport te kunnen beoefenen en u zult zien dat u al na een aar keer enthousiast zult zijn.
Vooral veel ouderen vinden het heerlijk een paar uurtjes te koersballen om zo in beweging te zijn en tevens wat contacten te leggen. De Holtense koersbalgroepen nodigen u van harte uit in het Kulturhus op maandagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur of donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur om een kijkje te komen nemen.

Bedenkt u zich daarbij dat koersbal een spel is dat individueel gespeeld kan worden, dus ook voor alleenstaanden is dit een prachtige kans. Bent u enthousiast geworden en besluit u verder te gaan met dit populaire spel, dan bedraagt de contributie ca. € 42,- voor ca. 15 bijeenkomsten, afhankelijk van de groep. Dus ook daarvoor hoeft u het niet te laten! De groepen begroeten u graag in het Kulturhus.
Voor meer informatie over de koersbalgroepen kunt u contact opnemen met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of neem een kijkje op http://www.viaviewelzijn.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer