Kinderyoga proefles

Kim Kortlever gaat volgende week in Holten starten met het geven van kinderyoga voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kim Kortlever is werkzaam als kindercoach en kinderyoga docent vanuit haar eigen praktijk Kindercoaching Kracht. Naast coaching en kinderyoga biedt Kim Kortlever ook de trainingen: ‘Aandacht werkt!’ en ‘de Sterrenreis’ aan voor kinderen.

Kinderyoga staat voor plezier en bewegen! De oefeningen maken dat kinderen bewegen, hun fantasie gebruiken, ervaren, ontspannen en ontdekken. Kinderyoga is een fijne manier om hun coordinatie, concentratie, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen te vergroten. Ook helpt het kinderen bij het vinden van rust en ontspanning en helpt de kinderyoga bij het ontwikkelen van een krachtig en flexibel lijf. Spelenderwijs leren kinderen van hun ervaring, worden zich bewust van gedachten en gevoelens en leren zichzelf steeds beter kennen. Wie ben ik? Waar liggen mijn grenzen? Yoga kunnen kinderen goed gebruiken in tijden van veel prikkels, prestatie drang en stress.

De les bestaat uit een aantal onderdelen die afwisselend voorkomen: yoga houdingen, ademoefeningen, concentratieoefeningen, visualisaties, verhalen, tekenen, masseren, kringgesprek en bewegen op muziek. Kinderyoga is niet prestatiegericht. Er wordt les gegeven in kleine groepjes van 2 tot 8 kinderen.

Wil je ook een (gratis) proefles meedoen om te ervaren of je yoga leuk vindt? Je bent welkom!
Voor aanmelden, informatie en vragen, mail naar [email protected] of kijk op http://www.kindercoachingkracht.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer