Kinderworkshop ‘Sprookjes in de Natuur’

0

HOLTEN – In de herfstvakantie op dinsdagochtend 18 oktober is er een leuke workshop te volgen voor de thuisblijvers tussen de 4 en 10 jaar. ‘Sprookjes in de Natuur’ is de workshop die het Sociaal Cultureel Werk in samenwerking met Stichting Kinderopvang West Twente en Catalpa Kinderopvang heeft georganiseerd.

In de workshop gaan de kinderen eerst met docente Joosje Maes op ontdekkingstocht in de natuur: wat zie, voel en ruik je allemaal in de natuur? Welke materialen zijn geschikt om later in de workshop aan ons project te werken?

Na dit tochtje door de natuur gaan de kinderen zelf aan de slag met de (gevonden) natuurlijke materialen om hun eigen elfenhuisje (met elfjes) te creëren van o.a. leem en klei. De natuur en sprookjes, samen met een flinke dosis creativiteit, zijn de ingrediënten voor deze leuke herfstworkshop!

De workshop vindt plaats op dinsdagmorgen 18 oktober, van 10.00 tot 11.30 uur (met mogelijke uitloop naaar 12.00 uur). De kosten bedragen € 5,-. Voor meer informatie en / of opgave, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.