Cursus Bloemschikken in Kulturhus

0

HOLTEN – Het Sociaal Cultureel Werk in Holten organiseert ook dit seizoen weer de cursus Bloemschikken o.l.v. Wilma Nijkamp.

Gedurende 5 cursusavonden verdeeld over het seizoen worden er 5 zeer verschillende werkstukken gemaakt. Er wordt daarbij kennis gemaakt met diverse technieken en materialen. Tijdens de eerste twee avonden staan de najaarsmaterialen op het programma, verwerkt in 2 aparte en bijzondere stukken. De avond in december staat uiteraard weer in het teken van de kerst. In het voorjaar staan de voorjaarsmaterialen tot beschikking, en in maart wordt er afgesloten met een prachtige paasdecoratie.

De docente zorgt iedere keer voor een voorbeeld en een lijst met benodigde materialen. Deze dienen zelf aangeschaft te worden, zodat eigen persoonlijke voorkeur voor bijvoorbeeld kleuren tot uiting komen.

De cursus bloemschikken vindt plaats op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. De cursus start op donderdag 13 oktober. De overige data zijn: 10 november 2011, 8 december 2011, 23 februari 2012 en 29 maart 2012. De kosten voor de cursus bedragen € 50,- exclusief materialen.

Voor meer informatie en / of opgave kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 in Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.