Kinderen kunnen zich weer aanmelden voor de Roefeldag in Holten

HOLTEN – Op woensdag 25 april staat de jaarlijkse Roefeldag weer gepland, en de voorbereiding door het Roefelcomité zijn weer in volle gang! Inmiddels hebben enthousiaste bedrijven zich weer aangemeld om mee te werken aan deze leuke en leerzame dag. Kinderen van de groepen 5 t/m 8 van de Holtense basisscholen gaan deze middag een kijkje nemen achter de schermen van het bedrijfsleven. Voor de kinderen is dit een leuke kans om iets meer te weten te komen over de grote-mensen-wereld en hun eventuele interesse voor hun latere beroepskeuze.

De kinderen van de Holtense basisscholen krijgen in de tweede week van januari een aanmeldingsformulier uitgereikt van de leerkrachten van de scholen. Voor de Holtense
kinderen die op het speciaal basisonderwijs zitten geldt dat zij via het Sociaal Cultureel Werk een aanmeldingsformulier kunnen aanvragen.

Het formulier is ook te downloaden van de website: http://www.socuweholten.nl/activiteit/roefeldag.
De aanmeldingen voor de Roefeldag ontvangt het Sociaal Cultureel Werk graag vóór maandag 6 februari.

Natuurlijk zet het Roefelcomité zich weer voor de volle 100% in om ook deze Roefeldag weer tot een groot succes te maken. Met de huidige aanmeldingen van de bedrijven ziet dit er zeker al goed uit, maar meer aanmeldingen van bedrijven zijn altijd welkom!

Wilt u meer informatie over de Roefeldag, of wilt u zich als bedrijf nog aanmelden als Roefelbedrijf?
Neemt u dan contact op met het Sociaal Cultureel Werk, locatie Kulturhus, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer