KidsClub in januari weer van start

0

HOLTEN – Ook in het voorjaar van 2017 organiseert ViaVie Welzijn de KidsClub weer. Met activiteiten in de meest uiteenlopende richtingen, waarbij gezelligheid, veiligheid en plezier centraal staan.

De KidsClub is voor alle kinderen van 6 t/m 10 jaar en vindt elke donderdagmiddag plaats in jeugdhonk ‘Hole-10’ aan de Tuinstraat 2 in Holten. De tijden zijn vanaf januari gewijzigd, de KidsClub gaat dan plaatsvinden van 14.45 tot 16.15 uur. Iedere middag staat er weer een andere activiteit op het programma. De bezoekers van de KidsClub betalen € 3, – per kind per middag.

Het programma van donderdagmiddag 12 januari is een creatieve: we gaan ons eigen T-shirt pimpen! Maak deze middag je eigen unieke kledingstuk. Op 19 janauri houden we een ook kookcafé waar lekker en gezond eten op het menu staat: sandwiches en smoothies! En op de laatste donderdag van januari, de 26ste, gaan we aan de slag met magie met een goochelmiddag! Leer enkele goocheltrucjes, en maak er ook een paar zelf. Je zult het thuisfront verstelt doen staan…!

Opgeven voor de activiteiten bij de kidsclub is verplicht en kan via de onderstaande gegevens.
Voor meer informatie en of vragen kunt u contact op nemen met ViaVie Welzijn via 0548- 36 27 55 of mail naar [email protected]. Ook kunt u altijd een kijkje nemen op onze website http://www.viaviewelzijn.nl .

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.