Keunedarp Lacht in de Poppe

0

Zaterdag 20 januari organiseert carnavalsvereniging De Fienpreuvers de feestelijke zittingsavond Keunedarp Lacht. Al vele jaren een avond waar honderden Holtenaren een prachtig mooi programma krijgen voorgeschoteld. En dat is dit jaar ook zeker weer het geval. Ter ere van Prins Poemba de Bourgondiër en Adjudant Skool’n heeft de organisatie topartiesten weten te strikken.

Als gelauwerd buutreedner zal Mathilde Geerds alias Truus uit Weerselo de lachers op haar hand krijgen. Voor droge Twentse humor zit je goed bij Karel van de Kate. Hij bewees zich al vaker in de Poppe. Natuurlijk worden Holten en de Holtenaren belicht en op de hak genomen. Laat dat maar aan Laurens Jan Stam over. Speciaal voor deze avond heeft hij nieuw materiaal geschreven.  Uit Albergen komt de prijswinnende tonprater Jeroen van Tuut’n Jan. Hij zal de lachspieren van het publiek danig aan het werk zetten. Na afloop van de optredens wordt het feest met muziek van Rob Stam.

Keunedarper van het jaar
Traditiegetrouw wordt op deze avond de Keunedarper(s) van het jaar bekend gemaakt en in het zonnetje gezet. Wie wordt de opvolger van de familie Van Hoevelaak van de Rooftop Studio? Prins Poemba zal dat deze avond bekend maken.

Gratis busvervoer
Dit jaar kun je gratis met de bus naar De Poppe. De bus vertrekt om 19.10 vanaf het Trefpunt in Espelo. Om 19.20 uur zal de bus bij de molen in Dijkerhoek zijn en om 19.30 uur bij hofbar ’t Keuntje. Om 00.15 en 01.15 zullen de bussen je weer terug brengen naar Holten, Dijkerhoek en Espelo. Voor wie met eigen vervoer komt is de zaal open om 19.15 uur. Aanvang van de avond is om 20.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.