Kerstworkshops Bloemschikken in Kulturhus

0

HOLTEN – Voor velen is het een traditie geworden om deel te nemen aan de kerstworkshops aangeboden door het Sociaal Cultureel Werk in Holten.

Kerst is bij uitstek een tijd waarin de aankleding in en om het huis zorgen voor een gezellige sfeer. Ook dit jaar biedt het Sociaal Cultureel Werk weer diverse workshops aan.

De kerstworkshops zijn bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde bloemschikkers. Dit jaar zijn er twee workshops op donderdag 15 december. Een ochtendworkshop van 09.30 tot 11.30 uur en een avondworkshop van 19.30 tot 21.30 uur.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij dus informeert u snel. Tijdens de workshops zal docente Wilma Nijkamp de cursisten op deskundige wijze begeleiden bij het maken van de kerstdecoratie en u hebt uw kerstdecoratie klaar zonder rommel in huis. Ruim van te voren staan prachtige voorbeelden in het Kulturhus van decoraties die evt. gemaakt kunnen worden. Zo kunt u alvast inspiratie en ideeën opdoen.

De materialen dienen de cursisten zelf mee te nemen zodat de persoonlijke voorkeur voor bloemen en kleuren tot uitdrukking komen. De kosten voor de workshops zijn € 10,00 per dagdeel (excl. materialen). Voor meer informatie en / of inschrijving kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.