Kerststollenactie van de roodzwarten

0

HOLTEN  – De voorbereidingen voor de grootse kerststollenactie van de Supportersvereniging der Roodzwarten is al weken in volle gang.

Op maandag 8 en dinsdag 9 december zullen vele (jeugdige) leden, van de handbalvereniging, de atletiekvereniging, de schakers en de voetballers, weer aan alle deuren in heel Holten proberen het lekkers voor de Kerstdagen te venten. Het repertoire bestaat al jaren uit een kerststol (4,50 euro), een kerstkrans (3.50 euro) en koekjes (slechts 2 euro).

De opbrengst van de actie komt uiteindelijk ten goede van de jeugd van de vier deelnemende verenigingen. Met de opbrengst van de kerststollenactie, de lotenverkoop elke thuiswedstrijd van VV Holten 1, de compostactie en acties tijdens de kerstmarkt en koningsdag werden de afgelopen tijd meerdere mooie initiatieven gesteund. “Zo kregen de handballers een bijdrage voor een leuk uitje met de vereniging, de voetballers een flink aantal ballen, was er ondersteuning voor een kamp en een bijdrage voor de sterrenleague voor de allerjongste voetballertjes“, vertelt voorzitter Tonnie Brands.

Dankzij een goed draaiboek is de organisatie van de komende kerststollenactie al bijna helemaal rond, maar extra vrijwilligers zijn altijd welkom. “Uiteraard, een paar extra handen kunnen we altijd gebruiken”, lacht Tonnie. Mensen die nog willen helpen met de kerststollenactie kunnen zich melden bij Tonnie Brands: [email protected].
De verkoopavonden starten op de maandag en dinsdag vanaf 18.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.