Sinterklaas bezoekt Dondertman

0

HOLTEN/ESPELO – Zondag 30 november belooft het groot feest te worden bij Kinderboerderij Dondertman, want niemand minder dan Sinterklaas heeft aangegeven om er zijn opwachting te maken.

Als kinder- en  dierenvriend is hij vanaf 15:00 uur te gast op terrein aan de Meester Bosweg. Vanwege de vogelgriep zijn alle vogelverblijven afgesloten en ook niet bereikbaar. Op welke wijze hij arriveert wilde hij niet verklappen, maar zeker is dat de goedheiligman met een aantal buitelende Zwarte Pieten op ludieke wijze aankomt. Natuurlijk hoopt Sint dat het weer hem gunstig gezind is en dat hij wordt opgewacht door heel veel kinderen.

Kinderen zijn dan ook van harte welkom, vanzelfsprekend met ouders en/of grootouders. En wie wil mag best een mooie kleurplaat of andere kleinigheid voor Sint en zijn Pieten meenemen. Wie het lukt om een pakje door de schoorsteen te gooien krijgt een heus pietendiploma. De Sint wordt ontvangen in het Boshuus waar een prachtige zetel voor hem klaar staat en een fantastisch feest volgt. Het Sinterklaasfeest duurt ongeveer een uur. Naast de normaal geldende entree zijn geen extra kosten verschuldigd. Op vertoon van hun kaart hebben donateurs gratis toegang.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.