Karel van de Kate op begunstigersavond Oudheidkamer

0

HOLTEN – Op donderdagavond 7 maart treedt Karel van de Kate op tijdens de begunstigersavond van de Oudheidkamer Hoolt’n.

Deze Twentse komiek is bekend van het radioprogramma ZIEZOZATERDAG van radio Oost, maar de meeste mensen zullen hem kennen van zijn typerende ‘weerpraatje’.

Naast een stuk humor zijn er nog meer dingen te beleven deze avond.  Elk jaar kiest de Oudheidkamer een thema dat belicht wordt. Dit jaar is dit ‘de Kol’, mede omdat dit kenmerkende gebied de afgelopen jaren behoorlijk veranderd is. Door middel van foto’s en film is het gebied tussen de Kolweg, Rijssenseweg en Oranjestraat  van vroeger te zien.  Kunt u zich bijvoorbeeld alle oude winkelnamen nog herinneren?

Uiteraard is deze avond ook weer van alles te bezichtigen, zoals opmerkelijke artikelen en stukken die het afgelopen jaar bij de Oudheidkamer zijn binnengebracht. Maar ook de verschillende werkgroepen geven graag uitleg over de activiteiten die de Oudheidkamer bezighoudt. Kortom: een avond voor jong & oud!

U bent van harte welkom om 20.00 uur in de Kandelaar te Holten (zaal geopend vanaf 19.00 uur). Voor begunstigers is de toegang gratis, niet-begunstigers betalen € 5.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer