Kantoor Aveco de Bondt in Holten geopend

HOLTEN – Vandaag is het hoofdkantoor van ingenieursbedrijf Aveco de Bondt in Holten officieel geopend. Dat gebeurde in aanwezigheid van Dik Wessels (topman VolkerWessels), burgemeester Arco Hofland en klanten en relaties uit de regio.

“Vanwege de sterke groei van ons bedrijf, zijn we eind 2015 verhuisd van Rijssen naar Holten. Het nieuwe kantoor is modern en transparant en biedt veel ruimte voor samenwerking en kennisuitwisseling. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn”, zegt vestigingsdirecteur Enrico Koenis.

De komst van het ingenieursbedrijf betekent ook een sterke impuls voor de lokale economie. Het voormalige OAD-pand aan de Burgemeester van der Borchstraat 2 is nu in gebruik door 120 van de 300 medewerkers van Aveco de Bondt. Hieronder valt ook Archiment, een ervaren bouwmanagementbureau dat werkt voor aansprekende retailers, waaronder Tesla en Apple.

Maakbare, duurzame oplossingen
Tijdens de opening is een bedrijfsfilm gelanceerd met als motto: “In je element – met Aveco de Bondt”. Algemeen directeur Gerald Paalman hierover: “Onze ambitie is heel simpel: we willen een prettige partij zijn om mee samen te werken én om voor te werken. Als onze specialisten in hun element zijn, leveren ze de beste prestaties voor onze opdrachtgevers. In onze bedrijfsfilm is er daarom niet alleen aandacht voor de mooie projecten waar we aan mogen werken. De focus ligt op de mensen met wie we samen werken aan maakbare en duurzame oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.”

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer