kamp handbalvereniging holten

HOLTEN – Handbalvereniging Holten heeft dit weekend weer het jaarlijkse kamp gehad.  De activiteiten commissie van HV Holten was er weer in geslaagd een leuk kamp te organiseren. Dit keer vond deze plaats bij ijsclub “de Noordpool”, de  locatie bij VV Holten was dit jaar niet te gebruiken wegens een verbouwing.

Het kamp begon op vrijdagavond , 45 kinderen hebben onder ander die avond genoten van een smokkeltocht ,  met  de bus van Logipak werden de kinderen met begeleider op de Julekesweg afgezet, na terugkomst op de noordpool werd er bij het kampvuur broodjes gebakken.

JvPro  ( Joop van de Vosse) heeft met een leuke korting een opblaasbare stormbaan geïnstalleerd op de Noordpool. Dat was een groot succes, alle kinderen genoten daar enorm van.

Zaterdagmorgen was daar eerst het ontbijt beschikbaar gesteld door COOP, Leon Haanstra. De activiteitencommissie had voor de zaterdag net als de vrijdagavond leuke dingen op het programma staan.

Tussen de  middag kregen de kinderen patat van Klavier, ook hierop kreeg HV Holten een korting van het Klavier.

Het kamp was wederom gezellig, alle kinderen hebben genoten. Vele vrijwilligers hebben dit weer mogelijk gemaakt. Alle sponsoren en vrijwilligers enorm bedankt.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer