Kaartverkoop gestart

HOLTEN – Laurens Jan Stam is programmamaker, tekstschrijver, freelance journalist en columnist in plaatselijke kranten in Holten en Deventer.

Nadat hij enkele seizoenen de programma’s ‘Made in Overijssel’ en ‘Werken aan Werk’ op RTV Oost gepresenteerd heeft, is hij nu ook af en toe te zien op de planken. Met zijn debuutvoorstelling ‘Uitproberen’ stond hij begin januari voor een uitverkocht Kulturhus in Holten.

Op 14 februari (Valentijnsdag, wat enig cynisme belooft..) zal hij deze show, met wat kleine aanpassingen, nog eens spelen in het hetzelfde theater.

Het belooft weer een mooie avond te worden voor iedereen, naar keuze als arrangement te boeken inclusief een theater-valentijnsdiner!

Kaarten zijn te bestellen via Kulturhus Holten http://www.kulturhusholten.nl/activiteit/laurens-jan-stam1/ of aan de kassa (op=op). De kaarten zijn inclusief 2 consumpties.

Ook kunt u een ticket voor De Columnist boeken in combinatie met een heerlijk 3-gangen Valentijnsmenu bij Tastoe voor € 20,00 i.p.v. € 22,50.
Let op: Tastoe rekent op uw komst uiterlijk om 18.30 u.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer