Kaarten voor de brandwondenstichting

HOLTEN – Evenals voorgaande jaren hebben enkele korpsleden en oud leden van brandweer Holten weer gekaart voor de brandwondenstichting. Elke maandagavond rond de klok van negen als de Holtense brandweer klaar is met hun wekelijkse oefenavond komen een aantal ex brandweermannen de vernieuwde kantine/instructie ruimte aan de waagweg binnen druppelen.

Samen met enkele korpsleden en de oud leden Wansink, Doornink en Paalman praten ze bij over de afgelopen week en leggen ze gezellig een kaartje. Zwikken met stuivers, voor de gezelligheid. Én voor de brandwondenstichting. Want elke avond gaat een groot deel van de winst in een speciale koker voor de brandwondenstichting. Zo word er jaarlijks omstreeks 50 euro ingezameld.

Deze week (van 7 t/m 13 oktober) is de collecteweek van de nationale brandwonden stichting.  De Brandwonden Stichting ontvangt geen subsidie en is dus volledig afhankelijk van giften. Gelukkig kunnen ze elk jaar rekenen op de inzet van veel vrijwilligers voor de landelijke collecte. Om het werk voort te zetten en uit te breiden, is het dus van belang dat onze collecte gesteund blijft en ook u kunt helpen. Geef daarom aan de collectant, dankuwel!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.