voor Holten, door Holten

Jubileum Expositie Henk Mulder 65

0

HOLTEN – Vanaf  24 maart  tot 14 april is er een grote expositie met kunstwerken van Holtenaar Henk Mulder t.g.v. zijn 65e verjaardag. Deze expositie is op het landgoed van de familie Krepel in het monumentale oude fabriekspand wat omgedoopt is tot galerie, de opening zal worden verricht door Edo Horstman wethouder Sociale zaken, Onderwijs en Cultuur van de gemeente Voorst. Hij zal ook het 1e exemplaar van het Jubileumboek van Henk in ontvangst nemen.

Henk schildert al vele jaren in de traditioneel ambachtelijke stijl geïnspireerd door de oude meesters uit de 17e eeuw. Zijn voorliefde gaat uit naar stillevens maar ook portretten en landschappen komen ruimschoots uit zijn penseel. Na een carrière van ruim 35 jaar in de fotografie met  eigen fotozaken in Twello en Holten heeft hij 12 jaar geleden een ommezwaai gemaakt naar het schilderen. Dit was al jaren zijn hobby naast de fotografie, maar door de opkomst van het digitale tijdperk verloor de fotografie zijn ambachtelijkheid en heeft hij helemaal voor de schilderkunst gekozen.

Na diverse exposities in binnen en buitenland is er een periode van niet exposeren geweest om een ruim aantal nieuwe werken te maken welke nu bij “Galerie Bij Krepel” te zien zijn. De expositie bestaat uit diverse onderwerpen, waaronder ook enkele Drieluiken en Trompe l’oeil’s. Het is zeer zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen op deze bijzondere expositie.

De expositie is geopend op vrijdag  t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
1e paasdag gesloten, 2e paasdag geopend.

Adres:
Kopermolenweg t.o. nr. 7, 7382 BP Klarenbeek/Voorst
www.bijkrepel.nl

Wilt u reeds een voorproefje van zijn werk zien ga dan naar www.henkmulder.com

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link