Jongsten Bosschool geven Nieuwjaarsconcert

HOLTEN/ESPELO – Afgelopen vrijdag 4 februari voerden de groepen 1, 2 en 3 van De Bosschool in Espelo een spetterend nieuwjaarsconcert op.

Deze jongste kinderen hadden hier vanaf medio december via een tweetal thema’s naar toegewerkt. De enthousiaste leerlingen hadden liedjes en gedichtjes geleerd. Alle kinderen kwamen in feestelijke kleding naar school. Ouders en grootouders waren uitgenodigd om in een gezellige klas, met allemaal geknutselde vuurpijlen en vlaggetjes, te genieten.

Aan het eind van het concert knalde het eigengemaakte vuurwerk. Met dit spektakel werd het thema "een nieuw jaar” afgesloten. Een daverend succes en zeker een compliment voor juf Heidi. Heidi staat vanaf het begin van dit schooljaar voor groep 1, 2 en 3. Na ruim een half jaar kan ze niet anders zeggen dan dat het haar ontzettend goed bevalt in Espelo.  De kinderen kunnen hier volop buiten spelen, midden in de natuur. Alle kinderen blijven tussen de middag over, ondersteund door overblijfouders en daardoor heerst er op De Bosschool een grote gezinssfeer.

Zij geeft aan dat maandag 14 februari De Bosschool voor iedereen open staat. Dan wordt er namelijk een Open Dag gehouden. Op de Bosschool staan nog stoeltjes klaar voor nieuwe leerlingen. Voor ouders dus de mogelijkheid om eens een kijkje te komen nemen en met ouders die al kinderen op school hebben zitten van gedachten te wisselen. De Open Dag duurt tot ’s avonds negen uur.
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.