Dit jaar 3 dagen kermis

HOLTEN – Nadat vorig jaar de Holtense kermis vroeg in April georganiseerd werd, is er dit jaar van vrijdag 10 tot en met zondag 12 Juni veel vertier in het centrum van Holten.

Reden van de verschuiving van het tijdstip is om meer ‘schwung’ in de kermis te krijgen. De kermis is met 2 dagen ingekort naar 3 dagen, dit om de overlast in het centrum te beperken en door het in 3 dagen te programmeren verwacht men meer gezelligheid en drukte op de kermis.

Op zondagmiddag zijn de Minions op bezoek , voor een “meet en greet” en om de kleine kinderen te vermaken , zij delen vrijkaartjes uit voor de attracties. In de Dorpsstraat is alle dagen een actief programma met de horeca aldaar. Deze straat wordt dan ook weer ingericht als een gezellige horecastraat. Daglicht, ’t Klavier en ’t Keuntje hebben een gezellig terras op straat staan en bij bij Daglicht staat zaterdag de Holtense band “ Kroepin “ live op de buhne. Op de zaterdagmiddag kan er evenals vorig jaar weer geklaverjast worden bij Grand cafe het Keuntje, waarbij er mooie prijzen te winnen zijn. De attracties zijn alle dagen vanaf 13.30 geopend. Op de vrijdag en zaterdag duurt de kermis tot 00.00 uur en op de zondag is de kermis t/m 20.00 uur.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer