JC1 Mintonette pakt koppositie

HOLTEN – Vrijdag 1 april was er weer een volledige thuisronde bij volleybal vereniging Mintonette en werd er door JC1 (een jongensteam, aangevuld met twee pittige meiden) gespeeld tegen Boemerang/Havoc uit Eibergen. De 6 spelers/speelsters van JC 1 hadden hier al eerder tegen gespeeld en toen helaas verloren. Deze keer was het mix-team uit op revanche: “we kunnen ze verslaan”, iedereen was super gemotiveerd.

Het werd dan ook een zeer spannende wedstrijd en bovendien een mooie wedstrijd om te zien. Er werd goed gespeeld, veel bewogen, gesproken, aangemoedigd en geblokt. Ook, omdat de tegenpartij steeds prikballen gaf, was de midachter-speler extra op zijn/haar hoede. Iedereen deed zijn uiterste best en iedereen wilde winnen. Veel en mooie smashes, aces en kill-bocks werden uit de kast getrokken maar de tegenstander was ook goed en beide teams maakten er super mooie pot van. Uiteindelijk moest een spannende vijfde set de beslissing brengen. Helaas vielen de punten voor het Holtense team net verkeerd en werd wederom verloren van deze tegenstander.

Elk nadeel heeft zijn voordeel: ondanks het verlies van de wedstrijd, leverde deze wel twee belangrijke punten op en dat betekent dat JC 1 in de competitie is gestegen naar de nummer één positie! Ze hebben nog twee wedstrijden te gaan, waarvan de laatste thuis op vrijdag 22 april 2016 om 19.00 uur. Deze wedstrijd is tegen de nummer twee en zal dus erg spannend worden; kom kijken!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer