Ismo ten Velde start eigen bedrijf

HOLTEN – Na diverse jaren aan topsport gedaan te hebben heeft hij een omkeer gemaakt en een eigenbedrijf opgestart die verre ligt van deze sport.

Vanaf 2009 nadat hij zijn eerste Nederlandse titel in de enduro had behaald stond alles in het teken van de motorsport! hij had er alles voor over en al zijn vrije tijd werd besteed aan trainen sleutelen en rijden. Zijn hele levenspatroon was aangepast op de enduros en motocross! Vakantiedagen werden benut voor buitenlandse enduros.

4 Jaar lang heeft hij alle EK enduro wedstrijden gereden en zelfs in 2011 meegedaan aan de isde (internationale six days enduro ) voor het Nederlandse junior trophy team. (Onder dd 23jr)
Hij behaalde diverse mooie prestatie in binnen en buitenland en de afgelopen 2 seizoenen (2014 & 2015) heeft hij zich meer toegelegd op het motocrossen in Nederland. Af en toe nog een keer een enduro in het buitenland, maar daar bleef het dan ook bij. Door goede prestaties in het begin van 2014 heeft hij er alles aan gedaan om de titel te pakken en dat lukte dan ook in de mx2 klasse.
Het jaar daarop is hij gestart in de MX1 klasse en ook hier werden de meeste wedstrijden gewonnen en werd hij ook daar kampioen!

Door deze prachtige resultaten en ook met in zijn achterhoofd dat hij graag zelf een schildersbedrijf wil runnen heeft hem doen besluiten om vanaf April 2016 te starten met een schildersbedrijf vanuit Holten.

Tussen het crossen door heeft hij in 2010 ook nog zijn ondernemers diploma gehaald en de laatste jaren, bij zijn toenmalige werkgever uit Markelo, veel ervaring opgedaan in de randzaken rondom het schilderen! Hij richt zich met zijn eigen bedrijf voornamelijk op het particulier schilderwerk zowel binnen- als buitenwerk en als extra service het glaszetten. Diverse klussen heeft hij al positief afgerond in Holten en omgeving.

Het crossen is natuurlijk niet helemaal gestopt maar wel op een 2e plaats terecht gekomen. Het rijden verleer je niet zomaar, aldus Ismo, en als hij dan ook meedoet met een cross dan zijn de resultaten nog steeds goed. Door het mindere trainen is hij wel eerder moe, maar zijn routine sleept hem er nog steeds doorheen.

Mocht u een gepassioneerde schilder uw klus willen laten klaren dan is Ismo de persoon die u zoekt. Hij is te bereiken via zijn website http://Www.tenveldeschilderwerken.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer