Inzameling Snorrewinf groot succes

0

HOLTEN – Fantastische opbrengst voor stichting Villa Joep door Onzamelingsacties door manege Snorrewind.
Al een aantal jaren zet Manege Snorrewind uit Markelo zich actief in om geld in te zamelen voor Stichting Villa Joep. Villa Joep zamelt geld in voor de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. Neuroblastoom is een zeer agressieve vorm van kinderkanker waarbij tot nu toe slechts zo’n 30% van de kinderen geneest. Veel kinderen worden zelfs niet ouder dan 6 jaar.

De maand december stond bij Manege Snorrewind in het teken van Villa Joep. Zo werden er door een aantal kinderen op de zaterdagen auto’s gewassen. Spontaan werden er door ruiters een aantal akties op touw gezet, waaronder knutselavonden met sieraden, nagelstyling en werden er kerstbakjes gemaakt en verkocht. Ook zijn er prachtige kalenders gemaakt waarin alle paarden en pony’s van Manege Snorrewind afgebeeld staan. Daarnaast werd er een bijzonder boekje uitgebracht met een aantal kerstverhalen, jaarlijks opgetekend en verteld door Erna Bronsvoort. In deze verhalen spelen de paarden en pony’s een  hoofdrol. Gedurende de decembermaand  konden bij activiteiten en evenementen verse oliebollen en appelbeignets gekocht worden. De enthousiaste oliebollenbakgroep deed dit al voor het zesde jaar belangeloos voor het goede doel. Een sportief inzamelingshoogtepunt was de Hippolon, die dit jaar voor de tweede keer georganiseerd werd. Teams van ruiters te paard, fietsers en hardlopers wisten door sponsoring een prachtige bijdrage bij elkaar te sporten. De opbrengst van de professionele foto’s die gemaakt en verkocht zijn tijdens de Hippolon kwam ook geheel ten goede van Villa Joep.

Ook Oudjaarsdag werd er nog actief oliebollen gebakken. Tijdens de eindejaarsborrel in de kantine van de manege, werd er een cheque door Erna Bronsvoort overhandigd aan Jelle Renes, die samen met zijn vrouw namens Villa Joep aanwezig was. Er kon een bedrag van maar liefst € 4.633,20 overhandigd worden! Met een ontroerend dankwoord waarin hij nogmaals aangaf, hoe belangrijk deze bedragen zijn, nam Jelle Renes de cheque in ontvangst.

op de foto: Erna Bronsvoort van Manege Snorrewind met Jelle Renes van Stichting Villa Joep

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer