Interkerkelijk recreatiewerk

HOLTEN – Van zaterdag 11 juli begint de tweede week van het interkerkelijk recreatiewerk. Het thema van de week Jungle.
Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is er van 10 tot 12 uur kindermorgen. We gaan dan lekker knutselen, dansen en veel leuke spelletjes doen rondom het thema.

Maandagmiddag organiseren we een spannend dierengeluidenspel in het bos .Kun jij alle verstopte dieren vinden? ’s Avonds is er een spannend volleybaltoernooi. Gaat jouw team er met de hoofdprijs vandoor?
Dinsdagmiddag gaan we Levend Stratego spelen in het bos en dan zullen we op jacht gaan naar alle wilde dieren.
Woensdagmiddag is er een zoektocht naar de beesten op het park tijdens de junglejacht!
Donderdagmiddag gaan we het Rennende Apenspel doen. Smokkel zoveel mogelijk bananen naar de andere kant van de jungle, maar kijk uit voor de jagers die op de loer liggen om je tegen te houden! ’s Avonds gaan we het bos in voor een bloedstollende  smokkeltocht bij de Nacht om de Borkeld.
Vrijdagmiddag gaan we Levend Bingo spelen. Om in de jungle te kunnen overleven moet je wel goed overlevingsspullen kunnen vinden. Haal jij als eerste Bingo?! De avond staat in het teken van junglespelletjes en dan zullen we samen genieten van Oud Hollandse spelletjes.
Zaterdagavond zal het nieuwe team worden voorgesteld bij een gezellig kampvuur.
Zondagochtend sluiten we de week af met een tentdienst met ds Gijsen. Het belooft een leuke en gezellige week te worden!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer