Inschrijving Triathlon 2017 start op 18 december

0

HOLTEN – Zondag 18 december 2016 start de inschrijving voor de 33e Triathlon Holten. Om exact 12.00 uur gaat de inschrijving open voor de achtste of Olympische afstand, de Vivera run en de Koers Oost (trio)triathlon. Ook gaat de inschrijving voor de Rabo kids sprint Triathlon dan open. Inschrijven is mogelijk via de website http://www.triathlonholten.nl. De inschrijving voor de achtste afstand sluit op 15 januari 2017 om 12.00 uur. De andere inschrijvingen blijven langer open.

De 1/8e triathlon is erg in trek. Zijn er meer inschrijvers dan startplekken? Dan vindt een loting plaats. Inschrijvers die niet worden ingeloot, komen op een wachtlijst te staan. De startplaatsen voor de Olympische afstand worden vergeven op volgorde van inschrijving.

Vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017
De 33e editie vindt plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017. Natuurlijk mag het Triathlonfeest in het centrum van Holten niet ontbreken. Vrijdagavond is het openingsfeest en zaterdagavond de inmiddels welbekende Jupiler Triathlon After Party.

Kwalificatieserie voor de ITU Grand final Triathlon Rotterdam
Komend jaar is de Triathlon in Holten als enige premium wedstrijd opgenomen in het Europese circuit. De European Premium Cup en de Junior Cup gaan over de sprint afstanden. Tijdens de Triathlon van 2017 is er, in plaats van de Eerste Divisie wedstrijd, een officiële kwalificatieserie voor het WK in Rotterdam. Deelnemers aan het WK (14-17 september 2017) in de verschillende leeftijdsgroepen kunnen zich in Holten nog kwalificeren voor een beperkt aantal startplekken.

Rabo Kids Sprint Triathlon en Vivera Run
Voor kinderen onder de 14 jaar is er ook dit jaar weer de Rabo Kids Sprint Triathlon. Aan de hardlopers onder ons is ook weer gedacht. Voor hen is er de Vivera Run. Deze run is in 2015 geïntroduceerd en vindt plaats op de vrijdag. De deelnemers finishen in de Triathlon-arena en worden onthaald door een enthousiast publiek. De run heeft een 5 en 10 kilometer afstand.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (@triathlonholten), Instagram (@triathlonholten) of Facebook (Triathlon Holten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.