voor Holten, door Holten

Inschrijving Triathlon 2014 start op 15 december

0

HOLTEN – Op 15 december 2013 is het zover: dan start in Holten de inschrijving voor de Triathlon 2014, voor de afstanden achtste en Olympic Distance.

Inschrijven kan via de website www.triathlonholten.nl. Op 14 januari 2014 sluit de inschrijving om 23.59.59 uur. De ervaring leert dat met name de achtste afstand snel vol is en dat daarvoor geloot moet worden. Voor de Olympische afstand (tevens plaatsvervanger van de kwart) geldt dat de startplaatsen worden vergeven op volgorde van inschrijving.

De Triathlon Holten wordt gehouden op  4 en 5 juli 2014.  Lotingsavond op 23 januari 2014
De voorgaande jaren was er vanwege de overweldigende belangstelling een lotingsavond. De verwachting is dat ook dit jaar weer een loting nodig is. Deze staat gepland op 23 januari 2014 in het Kulturhus te Holten. Daar zal ook een sportmarkt bij zijn met diverse stands  van partners van de Triathlon. Er worden bovendien weer leuke prijzen verloot. De dag na de loting verschijnen de lotingslijsten op www.triathlonholten.nl.
Programma Triathlon Holten 2014

Vrijdag 4 juli:        Kids Run Bike Run
            Zwemloop
            Openingsfeest
Zaterdag 5 juli:    Premium European CUP Triathlon
Junior European CUP Triathlon
    Olympic Distance
    Achtste triathlon
    Bedrijventeams sprintwedstrijd
            Jupiler Triathlon Holten After Race Party  

Twitter en Facebook
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Triathlon Holten? Neem dan een kijkje op www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.