Inschrijven Triathlon Holten kan nog tot en met 14 januari!

0

HOLTEN – Sportievelingen opgelet! Inschrijven voor de Triathlon Holten kan nog tot en met maandag 14 januari a.s., exact om middernacht sluit de inschrijving.  Dat er een loting komt voor de achtste afstand is nu al zeker. Dat de triatlon leeft in Holten blijkt wel uit het feit dat bijna 400 Holtenaren zich hebben ingeschreven voor de Olympische afstand en de Achtste.

Lotingsavond met afsluiting in Tastoe
De lotingsavond vindt dit jaar plaats in het Kulturhus te Holten op donderdag  23 januari 2014. De deuren gaan om 19:30 open! Het belooft een spectaculaire avond te worden met als afsluiting Kroepin Unplugged in Tastoe.

De loting vindt zoals gebruikelijk plaats onder het toeziend oog van de aanwezigen en mr. IJzerman van IJzerman Notaris te Rijssen. Naast de loting zijn er ook weer van diverse stands van ondernemers aanwezig met zwem-, fiets- en hardloopbenodigdheden waar men terecht kan voor speciale acties en advies.   

Wachtlijst Olympische afstand
Voor de Olympische afstand geldt dat de beschikbare startplaatsen zijn gevuld. Alle inschrijvingen worden nu op een wachtlijst geplaatst. De wachtlijst wordt ieder jaar in de aanloop op de Triathlon Holten veelvuldig aangesproken zodat een groot aantal atleten nog een startbewijs ontvangt.    

Reggefiber Zwemloop
De inschrijving voor de Reggefiber Zwemloop (500 meter zwemmen, 5 kilometer hardlopen) start op 1 februari.

Programma Triathlon Holten 2014
Vrijdag 4 juli:        Rabobank Kids Run Bike Run
            Reggefiber Zwemloop
            Openingsfeest
Zaterdag 5 juli:    Premium European CUP Triathlon
Junior European CUP Triathlon
    Olympic Distance
    Achtste triathlon
    Bedrijventeams sprintwedstrijd
            Jupiler Triathlon Holten After Race Party  

Twitter en Facebook
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Triathlon Holten? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer