Inloopavond Heerlijk Holten

0

HOLTEN – Tijdens de inloopavond op dinsdag 10 november 2009 van 18.30 tot 21.00 uur in gebouw Irene wordt de toekomstige visie voor Holten getoond.

In de visie, met als titel ‘Heerlijk Holten’, wordt een beeld geschetst hoe Holten er over 10 tot 15 jaar uit kan zien: op welke thema’s wordt ingezet, wat is daarvoor nodig en waar wordt op korte termijn op ingezet. Hoe zet je Holten toeristisch als toplocatie op de kaart? Waar worden de pijlen op gericht? Wat ontbreekt er nog in het toeristisch aanbod voor een trekpleister op (in ieder geval) regionaal niveau? En wanneer gaat het allemaal gebeuren?

We willen van tevoren niet te veel verklappen; komt uzelf kijken en luisteren!
Naast de toekomstvisie Heerlijk Holten zijn ook de horecavisie en de gebiedsvisie voor de ontwikkeling van het gebied van het centrum richting de Holterberg deze avond te bekijken.

Tijdens de inloopavond staan er informatiepanelen, kunt u de 3 visies inzien en worden er 2 presentaties gegeven.

U bent op dinsdag 10 november 2009 van harte welkom in gebouw Irene, Boschkampsstraat 6 in Holten. De avond duurt van 18.30 tot 21.00 uur. U kunt komen op een tijdstip dat het u schikt. De presentaties op deze avond worden gehouden om 19.30 uur en 20.30 uur.
Voelt u zich betrokken bij de toekomst van Holten? Dan zien we u graag op dinsdag 10 november!  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.