HV Holten verliest uitwedstrijd met groot verschil van CVO

0

Dit weekend stond er voor de dames van handbalvereniging Holten een uitwedstrijd op het programma. Ditmaal moesten de dames naar het “verre” Vaassen. Tijdens het warmlopen kwamen de dames van Holten er al snel achter dat het heel warm was in de sporthal. Na het warmlopen bleek dat de scheidsrechter niet was komen opdagen. Na lang overleg hebben Holten en CVO dan ook besloten dat de scheidsrechter van CVO zelf de wedstrijd zou gaan leiden.
De wedstrijd ging de eerste 5 minuten gelijk op, na 5 minuten stond het 3-3. Na 5 minuten begint Holten last te krijgen van de warmte van de hal, terwijl de dames van CVO stug door blijven spelen. CVO komt met 5 break-outs op rij, waar Holten geen antwoord op heeft, dit brengt de stand op 8-3. Holten probeert weer in haar spel te komen door een mooi doelpunt van Marieke Haverslag en uitstekend keeperswerk van Jo-Anne Koopman. Maar CVO gaat ongehinderd door en scoort een doelpunt uit een sprongschot en nog 3 uit break-outs. Hierdoor loopt CVO uit naar een stand van 12-4. Door onder meer een mooi afstandsschot van Joyce Kappert en 2 penalty’s die gescoord werden door Marjolein Nijland is de ruststand 14-7 in het voordeel van CVO.
De rust was meer een kleine wandeling dan dat er tijd was om een praatje te houden, want Holten was nog geen 30 seconden in bespreking of er werd al weer gefloten voor de start van de tweede helft. In het begin van de tweede helft gaat het er aan beide kanten gelijk een stuk ruiger aan toe dan de eerste helft. De dames van Holten vechten voor wat ze waard zijn. Echter weet CVO ook deze manier van spelen te weren. Nadat Holten een 2 min tijdstraf krijgt, profiteert CVO hiervan door uit te lopen naar 19-10. Na de 2 min tijdstraf komen de dames van Holten niet meer in hun spel en krijgen 7 break-outs tegen, ondanks het goede keeperswerk van Jo-Anne Koopman die 4 van de 7 break-outs stopt, weten de dames van Holten ondanks hun vechtlust niet dichterbij te komen. CVO blijft de breaks lopen, waar Holten geen antwoord op heeft en blijft uitlopen. Als het laatste eindsignaal klinkt, is de eindstand 27-14 in het voordeel van CVO.
Zondag 29 oktober om 12:10 uur spelen de dames weer thuis in sporthal ’t Mossink tegen het eveneens puntloze Zwolle 2. Het is dan uiteraard van groot belang voor Holten om de eerste punten te pakken.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.