HV Holten verliest punten tegen Heino

HOLTEN – Voor de dames van HV Holten stonden deze week de dames van Heino op het Programma. De vorige wedstrijd was de winst voor Holten dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Snel na het fluitsignaal bleek dat echter niet het geval. Holten stond direct met 2-5 achter. De dekking stond niet goed. Holten kon geen grip krijgen op de scherp afsluitende rechter hoek/opbouw van Heino. Ook de keeper had moeite om deze ballen te stoppen. Toen Holten begon met spelen was het al rust. Ruststand: 9-15

In de tweede helft werd het tij gekeerd. Holten stond scherper te verdedigen en wist zichzelf ook te belonen. De debuterende Gitta Bekkernens beloonde haar eerste minuten direct met een doelpunt. De achterstand van 6 doelpunten was ingeperkt tot 1. Maar daar bleef het bij. De laatste 10 minuten waren nog even spannend, maar de dames van Heino waren nooit van plan hun voorsprong weg te geven. De eindstand was 21-23.

Doelpunten: Karlijn Bekkernens: 8, Jessica Smit: 5, Femke Haverslag: 2, Lieke Ebrecht: 2 Gitta Bekkernens: 1, Annemiek Nijland: 1, Julia Hanevelt: 1, Joyce Kappert: 1.

Zaterdag 20 februari om 18.00u spelen de dames van Holten tegen Broekland, in Broekland.

Reacties zijn gesloten.