Huldiging Mark Tuitert, groots spektakel!

4

HOLTEN – Zaterdag 20 maart wordt Mark Tuitert in zijn geboorteplaats Holten gehuldigd. De gouden medaille winnaar op de 1500 meter kan rekenen op een heel bijzonder spektakel. 

Mark Tuitert wordt om 19:30 via de Oranjestraat en Dorpstraat in Holten in een cabriolet naar de Kalfstermansweide gereden. De optocht met medewerking van de Holtense Muziekvereniging geeft iedereen de kans om Tuitert van dichtbij aan te moedigen. Na een spectaculaire opkomst wordt hij op het podium opgewacht door een uitzinnige menigte en niemand minder dan Radio 538 DJ Edwin Evers. Via de op het plein geplaatste LED-wall beleven ze samen met het publiek de gouden race in Vancouver opnieuw.

Daarna spreken gedeputeerde P. Jansen van de provincie Overijssel en burgemeester P. van Veen van de gemeente Rijssen-Holten, Tuitert kort toe. Hierna neemt voorzitter G. Kolkman van de supportersvereniging het over. NOC*NSF voorzitter Erica Terpstra is ook aanwezig tijdens de huldiging. Na de afsluiting begint de after party met iemand die geen nadere introductie behoeft: Erik Hulzebosch. 

De intocht en de huldiging worden op het plein via een groot scherm in beeld gebracht. Het geheel is ook via RTV Oost live te volgen. 

4 Reacties
 1. Elsbeth zegt

  WAUW, dit wordt zeker weer een feest om nooit meer te vergeten :D! Ik kijk er nu al naar uit!

  HULDE!

 2. Elsbeth zegt

  WAUW, dit wordt zeker weer een feest om nooit meer te vergeten :D! Ik kijk er nu al naar uit!

  HULDE!

 3. DjBeestje zegt

  Foto`s Huldiging Mark Tuitert staan online op http://www.Dj-Beestje.nl

 4. DjBeestje zegt

  Foto`s Huldiging Mark Tuitert staan online op http://www.Dj-Beestje.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.