Holterenk strand in poulefase

0

HOLTEN – De jongens uit groep 8 van de Holterenk hebben dit jaar geen potten kunnen breken tijdens de regiofinale schoolvoetbal in Deventer. 

Op 14 mei streden zij samen met zestien andere elftallen fanatiek om in de prijzen te kunnen vallen. Door tijdsdruk viel de voorbereiding voor de eerste poulewedstrijd in het water en tegen een sterk Hengelo werd er kansloos met 4-0 verloren. Voor de tweede wedstrijd werden er goede afspraken gemaakt en dit resulteerde in een onverdiende 1-0 nederlaag tegen het gelijkwaardige Voorst. Maar in deze wedstrijd liet de jongens zien dat ze beschikten over de juiste wedstrijdinstelling want er geknokt voor iedere bal. In de laatste wedstrijd tegen Zevenaar waren de jongens echt op stoom, want Zevenaar werd overlopen en werd met 4-0 afgedroogd. Helaas was het toen afgelopen voor de jongens, want alleen de eerste uit iedere poule ging door naar de halve finale.                                                                                         

De jongens hebben laten zien, zowel tijdens het Holtens kampioensschap als bij de regiofinale, dat je ook met een mix van voetballers en niet voetballers wedstrijden kunt winnen op basis van strijdlust en inzet en dat is een groot compliment voor de jongens.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer