Holterbergtoer erg goed bezocht

0

HOLTEN – De 30e Holterbergtoer van de Wielervereniging Holten werd zondag j.l. onder schitterende weersomstandigheden -praktisch geen wind, een lekker zonnetje en een heerlijke fietstemperatuur- verreden. Dat was ook te zien aan het deelnemersaantal want er namen met 466 fietsers meer mensen deel aan deze tocht dan de laatste jaren het geval was.

Er konden afstanden worden gefietst van 80, 100 en 150 kilometer. De korte- en de middenafstand werden vooral gereden door de mensen uit de regio terwijl de fietsers die van ver kwamen veelal kozen voor de langste afstand. De wielrenners kregen, omdat de routes op en nabij de Sallandse Heuvelrug waren uitgezet, veel klimwerk voorgeschoteld.

De Holterberg moest zelfs 2 keer worden overwonnen. Daarnaast waren er nog enkele prachtige vrijliggende fietspaden langs mooie waterpartijen in de route opgenomen. De vele deelnemers waren vol lof over de routes, de verzorging onderweg en de goede bewegwijzering.

Op de rustlocatie nabij Ommen werden veel deelnemers nog verrast door de aanwezigheid van prins Willem-Alexander, prinses Maxima en de kinderen!!

De volgende tocht die de Wielervereniging Holten organiseert is op 20 september a.s. een veldtoertocht met afstanden van 35- en 50 kilometer.

De volgende clubrit voor de eigen leden van de Wielerverening Holten is op zondag 17 mei de Teutoburgerwaldtocht vanuit het Duitse Bevergern.
 

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer