Holtense verenigingen bundelen krachten voor triatlontraining

0

HOLTEN – Ook dit jaar bundelen Zwemclub Twenhaarsveld, Wielervereniging Holten en Atletiekvereniging Holten hun krachten voor een volwaardige triatlontraining, zonder dat je echt lid hoeft te worden van deze

Dit doen ze door kwalitatief goede trainers en ervaren triatleten samen de trainingen te laten verzorgen. Deelnemers aan de triatlontraining kiezen zelf voor welk onderdeel ze extra begeleiding willen.

Traditiegetrouw begint de atletiekvereniging begin maart met de looptrainingen op maandag. Zodra de zomertijd begint, worden daar de fietstrainingen aan toegevoegd op vrijdagavond. En als het zwembad opengaat, start ook de zwemclub op woensdag met haar speciale triatlon zwemtraining. 

De triatlon Holten stimuleert veel Holtenaren om te gaan sporten. Een aantal van de deelnemers traint het hele jaar door. Anderen beginnen aan trainen te denken als de loting is geweest. En weer anderen blijven de training uitstellen en krijgen daar vervolgens spijt van tijdens de triatlon. De Holtense zwem-, fiets- en loopverenigingen verzorgen al jaren trainingen voor de recreant. Beginners en deelnemers die al jaren meedoen, worden zo voorbereid op het sportspektakel in Holten. 

Meer informatie en aanmelden via http://www.zpctwenhaarsveld.nl, http://www.wvholten.nl en http://www.avholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.