Holtens Horse Event

0

HOLTEN – De ponyclub de Bergruitertjes en de paardenvereniging de Bergruiters in Holten gaan dit jaar voor de eerste keer gezamenlijk een evenement organiseren onder de naam Holtens Horse Event.

Op Hemelvaartsdag 29 mei zullen de ponyruiters aan de start verschijnen. Er wordt gesprongen en dressuur gereden. De allerkleinsten kunnen een bixieproef rijden. In een bixieproef wordt spelenderwijs kennis gemaakt met de wedstrijdsport. Er zijn tal van leuke prijzen te winnen.
Ook is er een strodorp met leuke kraampjes en is er voor de kinderen een springkussen en kunnen de kinderen een ritje maken op een pony. Aansluitend aan het concours is er een ruiterbal !!  

De Holtense band Kroepin zal een optreden verzorgen en de toegang is gratis. Op zaterdag 31 mei komen de paarden in actie. Ook bij de paarden zal er worden gesprongen en dressuur gereden. Verder zijn er 4 en 6 tallen en wordt de kür op muziek verreden. Onze topamazone Thessa Bresser zal een demonstratie geven in de kür op muziek!! Kom tijdens het dauwtrappen eens sfeer proeven of kom op zaterdag 31 mei eens een kijkje nemen op ons terrein.

Het Holtens Horse Event vind plaats op het hippisch paardensportcentrum de Borkeld in Holten gelegen aan de Borkeldsweg 16.

U bent van harte welkom op het Holtens Horse Event en kunt onder het genot van een hapje en een drankje genieten van prachtige paardensport.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer