Holtenaar aangehouden na diefstal

2

Holten – Na een onderzoek kon de politie dinsdag 13 en woensdag 14 november een 27-jarige man uit Deventer en een 39-jarige man uit Holten aanhouden wegens diefstal uit een bedrijf aan de Grotestraat in Markelo.

Op woensdag 7 november werd een diefstal gemeld bij een bedrijf aan de Grotestraat in Markelo. Twee mannen wilden bij het bedrijf enkele elektronische apparaten aanschaffen. Nadat de mannen met de verkoper in overeenstemming waren gekomen over de aanschaf, zou een van hen samen met de verkoper naar de bank gaan om de financiële afwikkeling af te handelen. Terwijl dit gebeurde begon de tweede man met het inladen van de goederen.

 

Bij de bank bleken er problemen met de betaling. De verkoper en de man keerden terug naar de winkel, alwaar de tweede man met de ingeladen goederen stond te wachten. Vervolgens gingen beide mannen er, zonder te betalen, met de auto en goederen vandoor.

Na onderzoek kon de politie maandag 13 november een 27-jarige man uit Deventer aanhouden in een woning aan de Bierstraat in Deventer. Op dinsdag 14 november kon eveneens een 39-jarige man uit Holten worden aangehouden op de Grotestraat in Goor. Beide mannen zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

 

2 Reacties
  1. Mark zegt

    Wij willen namen!! 😀

  2. Mark zegt

    Wij willen namen!! 😀

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.