Holten maakt zich op voor de Premium European Cup Triathlon Olympic Distance

0

HOLTEN – Bestaande en nieuwe sponsoren verbinden zich aan Holtense triathlon

De Triathlon Holten 2010 was er één om nooit te vergeten. In de eerste plaats omdat het de eerste keer was dat er een triathlon wereldbekerwedstrijd in Nederland werd gehouden. Maar wat op velen nog meer indruk heeft gemaakt, zijn de tropische temperaturen.  

Temperatuursvoorspellingen voor de Triathlon Holten op 8 en 9 juli 2011 zijn nog niet te doen. Wat wel zeker is, is dat er een Premium European Cup, Gasunie Junior Cup en Holtens Kampioenschap Olympic Distance worden gehouden met in totaal meer dan 1000 deelnemers. Evenals dat het weer een groots spektakel belooft te worden met de medewerking van vele vrijwilligers, sponsoren en ondersteunende partijen.  

Sponsorcontracten

Op 22 maart sloot de Triathlon Holten overeenkomsten met bestaande en nieuwe sponsors voor ondersteuning in financiële of materiële zin. Dit gebeurde tijdens de evenementpresentatie in Zalencentrum de Poppe in Markelo. Naast hoofdsponsor Oad tekenden maar liefst twee nieuwe hoofdsponsors een contract: deWeekkrant.nl en Vivera.

Voor het co-sponsorschap tekenden: Countus, Lesscher IT, Waterloo, Jupiler, European Truck & Trailer Care, AA Drink, Rabobank, Reggefiber, Electrabel, Schuurman Schoenen, Saxion, Zwanenberg, Enrichment Technology en Gasunie.

De Triathlon Holten kan niet plaatsvinden zonder de ondersteuning van deze bedrijven en bijdrage van diverse overheden.  

Chef de Mission Maurits Hendriks

Maurits Hendriks, Chef de Mission London 2012, stelde de vraag wat nou het verschil is tussen winnen en verliezen. “Het basisniveau gaat steeds verder omhoog. Een Olympische sport beoefen je niet eens in de vier jaar, maar elke dag. Alles moet kloppen.”

Zijn streven is om met de Nederlandse Olympische ploeg in de top 10 van de lijst met medaillewinnaars te komen.  “We zitten er telkens weer tegenaan, dus dat moet lukken. Wel is het aantal medailles dat we halen de afgelopen periode gedaald. Het is dus van belang dat we met meer sporten meedoen. Wat mij betreft zijn we klaar voor de triathlon-medaille.”  

Programma Triathlon Holten
Holten staat 8 en 9 juli 2011 geheel in het teken van de Premium Cup Triathlon Olympic Distance. Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 8 juli:                 
Officieel openingsfeest  
Woody’s kinder run-bike-run en deWeekkrant.nl Zwemloop.  

Zaterdag 9 juli:              
Olympic distance Triathlon   
Premium en Gasunie Junior Cup Triathlon elite atleten
1/4 en 1/8-ste Triathlon
Triathlon after race party

Twitter en Facebook
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Triathlon Holten? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.