HMV najaarsconcert 2009 geslaagd

0

HOLTEN – Op zaterdag 7 november werd traditioneel het najaarsconcert van de Holtense Muziek Vereniging gehouden in sporthal ‘t Mossink.

De spits werd afgebeten door het jeugdorkest onder leiding van Bert Sleumer. Deze enthousiaste jonge groep aangevuld door enkele ervaren leden van het grote orkest, lieten horen al een behoorlijk toontje te kunnen meeblazen. Daarna was het de beurt aan de jeugddrumband onder leiding van Michiel Butterhof die met twee zelf geschreven nummers de jongens hun kunsten liet vertonen. De drumband van HMV heeft zaterdag 14 november een concours in Beilen dus dit concert was een perfecte aangelegenheid voor een generale repetitie.

Met nog 1 week om de puntjes op de i te zetten bleek dit een zinvolle generale. Deborah Wesseling de leidster van de mini-/majorettes s’middags nog 3e geworden bij het ned. kampioenschap twirlen, liet haar meiden onder begeleiding van de drumband enkele dansjes uitvoeren. Na de pauze liet het orkest van zich horen. Het thema van het concert was fantasy. Met soundtracks van Harry Potter, Zorro en Alladin werd het concert afgesloten en keerden de bezoekers tevreden huiswaarts.  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer