Herfstwandeling over de Holterberg

HOLTEN – Vrienden van het Hoolterpad organiseert zondag 21 oktober voor de zestiende keer een herfstwandeling naar de mooiste plekjes en over de meest verborgen paadjes van de Holterberg.

Holten met de Holterberg, in 2012 uitgeroepen tot Wandelgemeente van het jaar, heeft nog veel onverharde voetpaden. De Vrienden van het Hoolterpad voelen zich zeer verbonden met het gebied en komen op voor het behoud van deze paden, die het verhaal levend houden van het landschap en de mensen die er liepen. De wandeling gaat onder andere over het Boschrandpad, dat door inzet van deze Holtenaren onlangs weer opengesteld is.

Geniet u van de schitterende panorama’s op de heidevelden, de paddelstoelen in de beukenbossen en de intense stilte van de Holterberg. Wij nodigen u van harte uit!

De wandelingen (10 en 15 km.) op zondag 21 oktober starten vanaf Camping “De Holterberg”, Reebokkenweg 8, in Holten. Starten is mogelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur.

Voor openbaar vervoer reizigers is de start 15 min. wandelen van het station.

Voor deelname wordt een vergoeding van twee euro vijftig gevraagd,  hiervoor krijgt men een routebeschrijving én een consumptie.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.