Herfstvakantie op de Holterberg

HOLTEN – Ook deze herfstvakantie zijn er weer tal van activiteiten bij Natuurdiorama Holterberg.

Maandag 19 en 26  oktober, speciaal voor kinderen, een Paddenstoelsafari in het Bos van Daantje Das. Samen met de Rangers van het natuurmuseum  beleven de kids het herfstbos. Na afloop van de tocht krijgen de deelnemers een “Safari diploma” en wat lekkers. Deelname: € 4,00 per persoon. Het begint om 11:00 uur. Reserveren.

Woensdag  21 oktober.  Feest op het plein voor het museum
Vanaf 14.00 uur. Houtkunstenaar Remco Rensen kan alles met hout. Met een motorzaag tovert hij voederhuizen, eekhoorns, uilen, paddenstoelen en wat u maar wenst uit een boomstam.

Boven het houtvuur in de vuurkorf mogen kids een broodje bakken, kastanjes poffen én er is hete chocolademelk.

Zaterdagavond 24 oktober, tijdens de Nacht van de Nacht, nemen de  natuur-gidsen en verhalenvertellers van Natuurdiorama Holterberg u mee over de paden van de nachtelijke Holterberg. Het wordt een donkere en mysterieuze tocht door de bossen naar de heide. Onderweg zal de heks van het Numendal Old Minneke haar verleidelijke klanken laten horen. Op de heide, waar het echt donker is, wordt u de weg langs de sterrenhemel gewezen.
We starten om 21.30 uur. Deelname: € 7,50, inclusief onderweg een pittig drankje. Reserveren.

Zondag 25 oktober, vanaf 13.00 uur demonstratie prepareren door Jentai van Grevenhof.

Bones&Stones Wegens succes is de schitterende tentoonstelling “Bones & Stones” verlengd tot en met 3 januari. Skeletten, schedels, botten, stenen bijlen en andere bodemvondsten.

Natuurdiorama Holterberg. Holterbergweg 12 in Holten. http://www.museumholterberg.nl
Reserveren: tel. 0548-361979 of [email protected]

Reacties zijn gesloten.